Friday, August 12, 2011

mat luthfi ader adik???

olla readers!!
assalamualaikum....

amcam?.. posa full lg x?
yg ppuan 2 phm2 la xbleyh full kan...
dah smpai seru kna tggal tgk.. huhu...

korg pnah dgr sal mat luthfi x??
ala... yg vblogger 2...
dia ni kra bntang jgk la kat youtube tuh...
xslh fqah la kan.. dia asal dri sg. petani kedah..
n skarg stdy kat oversea....
bnyk gak la video2 dia yg mmg tiptop la guys...
antara yg fqah suka ader la yg ni... >>

typical local film

dan ini....>>>

bukan semua cantik itu subjektif

mat luthfi ni mmg dah la up...
skarg ni adk dia plak bru nak up...
mmg darah vblogger la diorg nih....
suara adk dia mmg lbh kurg dia...
xrmai sgt yg knal adk dia ni..
adk dia nma LAH FAHMI...
dia pun stdy overseas gak..
mmg otak2 power la 2 bradk ni yer...
rmai2 la skong lah plak yer...
ni antra vdeo lah plak... :)

k-pop

dan ini >>

mind ur kids


if korg2 nak tgk video2 dak vblogger ni lg..
terjah la blog dia...

lah fahmi

ok then..
saja jer nak up org..
mna twu ader plak yg up fqah t..
huhu.. pasan jer nokk.!

thankz yer for reading and lend me ur priceless time of ur age.. :)

~nur wafiqah mohd rafi~

6 comments:

ahmoi_chanteq said...

laaa..adk die ke tu??? bwu tau..hehe =]=]=]

zeez said...

hai fqah.kakumi datang jalan2.meh jalan2 ke heyzeez.blogspot.com

weehu!

nwafiqah said...

ahmoi_chanteq: yup adk dier.. btw, fqah pun bru twu jer last week.. huhu..

zeez: orait kak umi.. thankz 4 coming yer.. :)

::mak incik:: said...

sat2 nak p usya.. adik ipaq aku ni.. haha...

nwafiqah said...

mak incik: xkan hg nak jd biras aku kot.. haha... pak incik bubu nak ltak mna?

::mak incik:: said...

@pun boleh.. weh aku dah follow dia lama la... tapi xtau yang 2 adik dia... haha... ala hang ni.. poket banyak.. simpan la kot mana2.... haha..